Op werkdagen voor 23.00 besteld, volgende dag in huis

Windows 10 tablet

Handzaamheid, gebruiksvriendelijkheid en een mooi design worden gecombineerd in de Windows 10 tablet! Deze koopt u voordelig en snel bij Electrocorner! Schakel eenvoudig tussen de tablet- en desktopmodus voor optimaal gebruik in de trein, op de bank of op kantoor.

Windows 10 tablet: handzaam en snel

Wilt u zich graag nuttig maken tijdens het reizen van A naar B? Of vindt u een laptop te zwaar of te groot om mee te nemen? Een Windows 10 tablet is uitermate geschikt voor snel gebruik en is makkelijk te vervoeren. Door de handzame maat en het lichte gewicht heeft u amper door dat u de Windows 10 tablet met zich mee draagt. Heeft u Windows op uw computer? Dan voelt het besturingssysteem op uw tablet als thuiskomen. U hoeft niet te wennen, maar kunt direct door met het gebruiken van Windows. Een ander voordeel van de Windows 10 tablets is dat hier standaard een toetsenbord bij zit, waardoor typen altijd aangenaam en eenvoudig blijft!

Profiteer van de service van Electrocorner

Als u op werkdagen voor 23.00 uur uw nieuwe tablet besteld, heeft u deze de volgende dag in huis. Bij al uw bestellingen heeft u 14 dagen bedenktijd. Dit houdt in dat u binnen deze termijn uw tablet retour kunt sturen, als deze niet helemaal naar wens is. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over bepaalde producten? U bereikt ons telefonisch op 0031 348 486 544.

Andere bezoekers bekeken:

tablets | hp laptops | hp laptop spectre

Er zijn geen producten in deze selectie.